Ο πληθωρισμός μας φέρνει την αληθινή δημοκρατία. Για πρώτη φορά στην ιστορία τα είδη πολυτελείας και τα είδη πρώτης ανάγκης πουλιούνται στην ίδια τιμή. Robert Orben, 1927- , Αμερικανός ταχυδακτυλουργός

«Φαρμάκι» από τον Τόμι Ορ για το κυπριακό ποδόσφαιρο

9 Νοέμβριος, 2018

Τις εμπειρίες που έζησε στην Κύπρο από τη θητεία του στον ΑΠΟΕΛ περιέγραψε σε συνέντευξη του σε ιστοσελίδα της Αυστραλίας ο Τόμι Ορ. Ο Αυστραλός εξτρέμ εξήγησε γιατί ο ίδιος ήθελε να επιστρέψει στη χώρα του και χαρακτήρισε εχθρικό το περιβάλλον στην Κύπρο για τους ποδοσφαιριστές, εξαιτίας των συχνών αλλαγών προπονητών και ποδοσφαιριστών στις ομάδες:
«Όταν αγωνιζόμουν στην Κύπρο, είτε έπαιζα, είτε όχι οι φίλαθλοι της Αυστραλίας δεν το γνώριζαν. Αυτή είναι η πραγματικότητα όταν βρίσκεται σε μερικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Δεν σε βλέπουν κάθε Σαββατοκύριακο, σε αντίθεση με το πρωτάθλημα Αυστραλίας που είσαι συνεχώς στο προσκήνιο και αναγνωρίζεσαι», τόνισε ο Ορ και συμπλήρωσε:
«Η Κύπρος αποτελεί πολύ εχθρικό περιβάλλον όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Ήμουν εκεί 15-16 μήνες και αλλάξαμε πέντε ή έξι προπονητές, οπότε αυτό δείχνει την εικόνα του πώς πάνε εκεί τα πράγματα. Με τον κάθε προπονητή είχα και διαφορετική εμπειρία. Στο ξεκίνημα της προετοιμασίας η ομάδα συμφώνησε με πολλούς ξένους ποδοσφαιριστές. Εκεί υπάρχει όριο στους ξένους και η ομάδα είχε πάρα πολλούς, γι’ αυτό ο σύλλογος μου είπε ότι είμαι ελεύθερος να αποχωρήσω.»
 

Read previous post:
«Η αυτοδιοίκηση α΄ και β΄ βαθμού αντιμετωπίζει ένα εξαιρετικό πρόβλημα υποστελέχωσης»

Η αυτοδιοίκηση α' και β' βαθμού έχει ένα εξαιρετικό πρόβλημα υποστελέχωσης, «το οποίο αντιμετωπίζουμε με την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού, τη...

Close