Ο καλύτερος τρόπος για να αξιολογείς μια ηγεσία είναι να διερωτάσαι τι σφάλματα είναι ικανοί να κάνουν - Karl Popper

Ευκαιρίες για τις Μικρομεσαίες επιχειρήσεις στις δράσεις «Εξωστρέφεια Διεθνοποίηση Μ.Μ.Ε.» της Περιφέρειας Δ. Ελλάδας

12 Ιούλιος, 2018

Σημαντικές ευκαιρίες για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προσφέρουν δράσεις του επιχειρησιακού προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020», που έχουν ως βασικό στόχο την προαγωγή επενδύσεων για την ενίσχυση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων, καθώς και των δραστηριοτήτων τους στην έρευνα και την καινοτομία.

Όπως δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κωνσταντίνος Καρπέτας κατά τη διάρκεια ενημερωτικής εκδήλωσης στο Αγρίνιο, «σκοπός μας είναι να πληροφορηθεί η επιχειρηματική κοινότητα τις δυνατότητες που υπάρχουν», προσθέτοντας ότι «ήδη έχουν ανοίξει προσκλήσεις που δίνουν σημαντικές ευκαιρίες στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με στόχο τη βελτίωση της εξωστρέφειας και της διεθνοποίησης των δραστηριοτήτων τους». Επίσης ανέφερε ότι «στόχος είναι και η ενίσχυση επιχειρήσεων που συνδέονται με τη στρατηγική έξυπνης εξειδίκευσης στους τομείς τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών, ενεργειακές εφαρμογές και αγροδιατροφή».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, Παναγιώτης Τσιχριτζής, χαρακτήρισε ιδιαίτερα στοχευμένο το πρόγραμμα, που, όπως είπε, απευθύνεται στις ανάγκες της τοπικής επιχειρηματικότητας με εξαγωγικό προσανατολισμό.

 

Read previous post:
Εκπρόσωπος ΑΝΕΛ: Τα ψέματα του Κυριάκου και του Ζάεφ δεν θα μας διχάσουν

«Ο απελπισμένος Σκοπιανός πρωθυπουργός μέσα από ένα όργιο προπαγάνδας, προσπαθεί να πείσει τους σλαβόφωνους και αλβανόφωνους συμπατριώτες του ότι μπήκαν...

Close