Η τραγωδία της εποχής μας είναι ότι η αριστερά στρέφεται κατά του έθνους και η δεξιά κατά του κράτους. Σαρλ Ντε Γκωλ, 1890-1970, Γάλλος πρόεδρος

Έτσι ξαφνικά: Συνάντηση Μητσοτάκη με τον Αντώνη Ρέμο

9 Ιανουάριος, 2017

Συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμο είχε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

AdTech AdΟ  γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε στα γραφεία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Μοσχάτο για να συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο επαφών που έχει ο κ.Μητσοτάκης με στόχο το άνοιγμα του κόμματος. Διαψεύδετο πάντως ότι συζητήθηκε το ενδεχόμενο εκλογικής συνεργασίας.

Ο Αντώνης Ρέμος πάντως ήταν γνωστό ότι κινείται στο συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Εξάλλου πριν από τέσσερα χρόνια και συγκεκριμένα στις 25 Απριλίου του 2012 είχε παρακολουθήσει μαζί με το Μιχάλη Χατζηγιάννη, το Μανώλη Μητσιά και το σκηνοθέτη Γιάννης Σμαραγδή την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, από όπου ο τότε πρόεδρος της ΝΔ και αρχηγός ακόμη της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε παρουσιάσει πρόταση για ενιαίο υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Read previous post:
Κυβερνητική πρωτοβουλία για κατοίκηση 28 βραχονησίδων

Σχέδιο για την κατοίκηση 28 μικρών νησιών για εθνικούς λόγους προωθεί η κυβέρνηση όπως αποκάλυψε με έγγραφό του στη Βουλή...

Close