Όταν ο νόμος και η ηθική συγκρούονται μεταξύ τους, ο πολίτης έχει τη σκληρή επιλογή είτε να χάσει την αντίληψή του περί ηθικής είτε να χάσει το σεβασμό του προς τους νόμους. - Frédéric Bastiat, 1801-1850, Γάλλος οικονομολόγος & κοινωνιολόγος

Επόμενος σταθμός Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ

16 Ιούλιος, 2018

Επόμενος σταθμός Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Αυτό θα ακούν και θα βλέπουν από σήμερα όσοι κινούνται με το μετρό του Λονδίνου.
Η επιτυχημένη πορεία της εθνικής Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο οδήγησε τη διοίκηση του λονδρέζικου μετρό να μετονομάσει τον σταθμό του Southgate δίνοντάς του το όνομα του προπονητή της εθνικής Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, όπως ανακοίνωσε η Transport for London (TfL).
Η τέταρτη θέση της ομάδας στο Μουντιάλ της Ρωσίας, ήταν η καλύτερη θέση που έχει κατακτήσει η εθνική Αγγλίας από το 1990, αφού και στην Ιταλία η ομάδα είχε ηττηθεί στον ημιτελικό και είχε και πάλι καταταγεί τέταρτη.
Βέβαια, η μετονομασία του σταθμού δεν θα κρατήσει για πάντα, αλλά μόνο για 48 ώρες, αφού το βράδυ της Τρίτης ο σταθμός θα αποκτήσει και πάλι το παλιό του όνομα.
Η μετονομασία του σταθμού έστω για 48 ώρες έγινε, όπως είπε ο διευθυντής του TfL, Μαρκ Γουάιλντ, για να τιμήσουν τον άνθρωπο που κατάφερε αυτό το καλοκαίρι να ενώσει τους ανθρώπους όλων την ηλικιών.

Read previous post:
Π. Χρηστίδης: «Για το θέμα του εκλογικού νόμου ισχύει η ολοκληρωμένη πρόταση που έχουμε διατυπώσει»

«Για το θέμα του εκλογικού νόμου ισχύει η ολοκληρωμένη πρόταση που έχουμε διατυπώσει. Όλα τα άλλα δεν μας αφορούν».

Close