Ο φανατισμός είναι η μόνη μορφή θέλησης που μπορεί να διαπνέει τους αδύναμους και τους ντροπαλούς. Friedrich Wilhelm Nietzsche, 1844-1900, Γερμανός φιλόσοφος.

Επιχειρηματική αποστολή στην Αγ.Πετρούπολη διοργανώνει η ΔΕΘ-Helexpo

17 Μάιος, 2018

Επιχειρηματική αποστολή στην Αγία Πετρούπολη διοργανώνει στις 23-26 Μαΐου η ΔΕΘ-Helexpo AE, ενόψει του Διεθνούς Οικονομικού Φόρουμ «St. Petersburg International Economic Forum» (SPIEF 2018). H αποστολή θα πραγματοποιηθεί υπό τον συντονισμό των υπουργείων Εξωτερικών και Οικονομίας και Ανάπτυξης, σε συνεργασία με το Ελληνορωσικό Επιμελητήριο Ελλάδας και με την υποστήριξη των επιμελητηρίων Εμποροβιομηχανικό Αθήνας (ΕΒΕΑ) και Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), Επαγγελματικό και Βιοτεχνικό Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ και ΒΕΘ), των συνδέσμων Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), Βιομηχανιών και Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ και ΣΕΒΕ), της Γενικής Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας (ΓΣΕΒΕΕ) και της  Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ). 
Στόχος της αποστολής, που αριθμεί 28 άτομα, είναι να δώσει την ευκαιρία σε εξωστρεφείς επιχειρήσεις να διερευνήσουν τη ρωσική αγορά και να έχουν επαφές και συζητήσεις με τοπικές εταιρείες, προκειμένου να επιδιώξουν συμφωνίες για εξαγωγές, joint ventures, συμπράξεις, μεταφορά τεχνογνωσίας και επενδύσεις. Το πρόγραμμα της αποστολής θα περιλαμβάνει τρία σκέλη: τη συμμετοχή στις εργασίες του Φόρουμ, τη διοργάνωση ημερίδας με θέμα τις ευκαιρίες ελληνορωσικής συνεργασίας και τη διοργάνωση b2b επιχειρηματικών συναντήσεων με τη συνδρομή του Roscongress Foundation,  διοργανωτή του SPIEF και στρατηγικού συνεργάτη της ΔΕΘ-Helexpo. 
Η ΔΕΘ-Helexpo είχε υπογράψει πριν από έναν χρόνο σύμφωνο συνεργασίας με το Roscongress Foundation, έναν από τους μεγαλύτερους διοργανωτές συνεδρίων και εκδηλώσεων οικονομικού και κοινωνικού χαρακτήρα στη Ρωσία. Το Roscongress Foundation δημιουργήθηκε το 2007 με σκοπό να συμβάλει στην ανάπτυξη των οικονομικών προοπτικών της Ρωσίας. Διοργανώνει δε κάθε χρόνο το Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης, μια εκδήλωση διεθνούς βεληνεκούς και κύρους. Στο SPIEF θα μιλήσει ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, ενώ είναι τιμώμενος προσκεκλημένος ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν._ 
 

Read previous post:
Την καινοτόμο Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων Ηπείρου επισκέφθηκε ο Στ. Πιτσιόρλας

Επίσκεψη στο έργο κατασκευής της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων (ΜΕΑ) της Περιφέρειας Ηπείρου, που υλοποιείται με τη μέθοδο Σύμπραξης Δημόσιου και...

Close