Να είσαι ο πιο ενθουσιώδης και ο πιο θετικός άνθρωπος που ξέρεις. H. Jackson Brown, Jr., 1940-, Αμερικανός συγγραφέας αυτοβοήθειας

Επίσκεψη της υπουργού Πολιτισμού στη Σαλαμίνα

11 Ιούλιος, 2018

Τη Σαλαμίνα επισκέφθηκε, η υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, με σκοπό την ευρύτερη ανάδειξη και αξιοποίηση του ιστορικού τόπου της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας.

Η κ. Κονιόρδου ξεναγήθηκε στο Αρχαιολογικό Μουσείο και πραγματοποίησε αυτοψία στον Τύμβο των Σαλαμινομάχων και στο Ακρωτήριο της Κυνόσουρας. Αφού ενημερώθηκε επιτόπου για την κατάσταση του αρχαιολογικού χώρου της Κυνόσουρας, επισκέφθηκε και άλλες θέσεις αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Την υπουργό συνόδευσαν στην ξενάγηση η γενική γραμματέας του υπουργείουΜαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη, η γενική διευθύντρια Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς Πολυξένη Αδάμ-Βελένη, η διευθύντρια Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων Έλενα Κουντούρη, η προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πειραιώς και Νήσων Στέλλα Χρυσουλάκη και η προϊσταμένη τμήματος Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων και Μουσείων της ΕΦΑ Πειραιώς και Νήσων Τριανταφυλλιά Κάττουλα. Στην επίσκεψη παραυρέθηκαν η δήμαρχος Σαλαμίνας Ισιδώρα Παπαθανασίου-Νάννου και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας Κωνσταντίνος Μαριδάκης.

Read previous post:
Πρόστιμα σε Αγγλία, Ουρουγουάη

Πρόστιμο 70.000 ελβετικά φράγκα επιβλήθηκε από την FIFA στην ομοσπονδία της Αγγλίας και 50.000 στην ομοσπονδία της Ουρουγουάης, γιατί δεν...

Close