"Αν διεξαχθεί τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, ο τέταρτος θα γίνει με ρόπαλα."'Αλμπερτ Αϊνστάιν, 1879-1955, Γερμανοεβραίος φυσικός  

Επίσκεψη Στ. Καλαφάτη σε δομές αστέγων

10 Αύγουστος, 2018

Το Ανοικτό Κέντρο Ημερήσιας Υποδοχής Αστέγων – Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας και το Υπνωτήριο Αστέγων του Δήμου Θεσσαλονίκης, επισκέφθηκε ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Εντάξει», βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης.

«Αυτές τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού, κάποιοι από τους συμπολίτες μας, δεν έχουν την ευκαιρία να περάσουν λίγες ημέρες ξεγνοιασιάς με τις οικογένειές τους σε κάποιο παραθεριστικό θέρετρο. Ούτε να το επισκέπτονται αυθημερόν για μια ανάσα δροσιάς. Είναι αναγκασμένοι να ζουν μόνοι, χωρίς στέγη, στην Θεσσαλονίκη, κάτω από πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Αυτοί οι άνθρωποι ζουν δίπλα μας και χρειάζονται το ενδιαφέρον όλων μας. Σήμερα είχαμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε δομές του Δήμου Θεσσαλονίκης, για να διαπιστώσουμε κατά πόσον μπορούν να εξυπηρετηθούν άμεσα σε αυτές», δήλωσε ο κ. Καλαφάτης.

Read previous post:
Έφυγε από τη ζωή ο ακαδημαϊκός Αριστείδης Αραγεώργης

Έφυγε από τη ζωή ο ακαδημαϊκός, Αριστείδης Αραγεώργης, Επίκουρος Καθηγητής της Σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών & Φυσικών Επιστημών (ΕΜΦΕ).

Close