Συγχωρώ τους ανθρώπους όταν δε συμφωνούν με την άποψή μου, αλλά δεν τους συγχωρώ όταν δε συμφωνούν με τη δική τους. - Ταλεϋράνδος, 1754-1838, Γάλλος υπουργός Εξωτερικών

Επίσκεψη Πλένκοβιτς στ΄ αποδυτήρια (video)

12 Ιούλιος, 2018

«Συγχαρητήρια, αφήσατε την καρδιά στο τερέν και φθάσατε άξια στον τελικό», δήλωσε μετά την ιστορική πρόκριση της «Χρβάκτσα» στην καταληκτική αναμέτρηση του Μουντιάλ ο πρωθυπουργός της Κροατίας, Αντρέι Πλένκοβιτς, ο οποίος επισκέφθηκε τους παίκτες στα αποδυτήρια.

«Δεν έχουμε συνειδητοποιήσει τι κάναμε. Το μόνο που ξέρω είναι πως πετύχαμε ένα θαύμα. Μετά το 0-1 παίξαμε με την καρδιά μας και γυρίσαμε το παιχνίδι. Παίξαμε σαν λιοντάρια, έτσι θα είναι και στον τελικό», δήλωσε ο «ήρωας» του ημιτελικού, Μάριο Μάντζουκιτς, στην κροατική τηλεόραση.

Από την πλευρά του, ο προπονητής, Ζλάτκο Ντάλιτς, σχολίασε την ιστορική πρόκριση λέγοντας πως… «οι παίκτες μας δεν ήταν φυσιολογικοί. Έτρεχαν για 120 λεπτά  και έπαιξαν  φανταστικά  Ακόμη δεν είμαστε «χρυσοί»,  αλλά με τη βοήθεια του Θεού θα γίνουμε». 
 

Read previous post:
Απογοήτευση και πίκρα στον αγγλικό Τύπο

Η απογοήτευση είναι διάχυτη στους τίτλους των ηλεκτρονικών ΜΜΕ της Αγγλίας, μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής ομάδας στα ημιτελικά του...

Close