Πολλές δυστυχίες έχουν έρθει στον κόσμο από παρεξηγήσεις και από πράγματα που δεν ειπώθηκαν - Φιοντόρ Ντοστογέφσκι

Επιμόρφωση εργαζομένων στην Π.Ε. Ρεθύμνης στη χρήση ΗΥ

14 Σεπτέμβριος, 2018

Με στόχο την εξοικείωση των υπαλλήλων της Π.Ε. Ρεθύμνης στα νέα ηλεκτρονικά περιβάλλοντα εργασίας, με δυνατότητα πιστοποίησης, το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνης συνέχισε τα προγράμματα επιμορφώσεων σε θέματα εκμάθησης και χειρισμού ΗΥ.

Συνολικά, μέχρι σήμερα έχουν υλοποιηθεί τέσσερις εκπαιδευτικές σειρές, τις οποίες παρακολούθησαν 51 συμμετέχοντες ενώ συμμετείχαν στις εξετάσεις και πιστοποιήθηκαν 41 στελέχη της Π.Ε Ρεθύμνης, δηλαδή το 36% του στελεχιακού δυναμικού της Π.Ε. Ρεθύμνης. Στο 4ο Πρόγραμμα συμμετείχαν για πρώτη φορά και φοιτητές, που πραγματοποιούσαν την πρακτική τους άσκηση στην Περιφερειακή Ενότητα , οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και τελικά να λάβουν την πιστοποίηση χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Η πρωτοβουλία αυτή αποτελεί πρωτοπορία για τη χώρα μας, ανέφερε η αντιπεριφερειάρχης Μαρία Λιονή. «Η Π.Ε. Ρεθύμνης είναι η μοναδική που παρέχει αυτή τη δυνατότητα στα στελέχη της. Στόχος μας είναι η συνεχής επιμόρφωση και εξωστρέφεια των στελεχών μας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών μας. Τέλος ευχήθηκε στους φοιτητές της πρακτικής άσκησης καλή σταδιοδρομία με την ευχή να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις πολύτιμες εμπειρίες που απέκτησαν την περίοδο απασχόλησης τους στην Π.Ε. Ρεθύμνης», τονίζει η κα Λιονή.

Read previous post:
Κύπρος: Μέχρι το τέλος του χρόνου ο θεμέλιος λίθος για την πρεσβεία της Ελλάδος

Με τις υπογραφές του μητροπολίτη Κύκκου και Τηλλυρίας, Νικηφόρου, και του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδος, Νίκου Κοτζιά, οριστικοποιήθηκε η συμφωνία...

Close