Εθνικισμός είναι δίψα για εξουσία ενισχυμένη από αυταπάτες. George Orwell, 1903-1950, Βρετανός συγγραφέας

Ελληνική συμμετοχή στο Project Lebanon 2018

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ελληνική συμμετοχή στη διεθνή έκθεση κατασκευών και δομικών υλικών PROJECT LEBANON 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 26 έως τις 29 Ιουνίου 2018, στη Βηρυτό.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Ελλάδα συμμετείχε με πέντε εταιρείες από τους κλάδους των ηλιακών συστημάτων, των κουφωμάτων αλουμινίου, των κονιαμάτων  και υδραυλικών συστημάτων, οι οποίες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ποιότητα, τη στόχευση αλλά και την αποτελεσματικότητα των συναντήσεων που πραγματοποίησαν.

Οι παράλληλες συναντήσεις, με λιβανέζικες και συριακές εταιρείες, μέσω ειδικής πλατφόρμας που παρείχε η διοργανώτρια εταιρεία IFP, είχε ως αποτέλεσμα την προσέλκυση, όχι μόνο στελεχών κατασκευαστικών εταιρειών, αλλά και τη μεγάλη προσέλευση από αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς, πιστοποιώντας την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων και τις προοπτικές που διανοίγονται.

Τα εγκαίνια της PROJECT LEBANON 2018, πραγματοποιήθηκαν από τον πρωθυπουργό της χώρας H.E. Σαάντ Ελ Χαρίρι, ο οποίος μεταξύ άλλων, επισκέφτηκε και το  ελληνικό περίπτερο.

Read previous post:
Online «γάμος» Yoda και Care Market

Τα online σούπερ μάρκετ Care Market.gr και το yoda.gr ήρθαν σε συμφωνία για τη συνένωσή τους.

Close