Το μέλλον ανήκει στους ανθρώπους που βλέπουν τις δυνατότητες προτού αυτές γίνουν προφανείς. Theodore Levitt, 1925-2006, Αμερικανός οικονομολόγος.

Η ΕΛ.ΑΣ. στο κυνήγι του Σώρρα. Έφυγε μαζί με τη σύζυγό του για Ιταλία;

20 Μάρτιος, 2017

Το σενάριο ο Αρτέμης Σώρρας να έχει διαφύγει μαζί με τη σύζυγό του στην Ιταλία ερευνούν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής.

Για να βεβαιώσουν το κατά πόσο αυτό ισχύει αναζητούν τα ηλεκτρονικά ίχνη του Σώρρα βάζοντας στο μικροσκόπιο το βίντεο διάρκειας 21 λεπτών που ανέβασε στο διαδίκτυο για να συσπειρώσει τους οπαδούς του. Πιθανότητα αυτή που βιντεοσκοπούσε να ήταν η σύζυγός του. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον κόμβο μετάδοσης, τον κόμβο αποστολής και τον κόμβο του παραλήπτη του βίντεο για να καταφέρουν –ενδεχομένως- να εντοπίσουν το γεωγραφικό στίγμα του Σώρρα.

Οι αρμόδιοι αστυνομικοί έχουν ενδείξεις ότι ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του έφυγαν ακτοπλοϊκώς από Πάτρα για Ιταλία, χωρίς όμως να αποκλείουν το ενδεχόμενο να κρύβεται στην χώρα μας όπως ο ίδιος ισχυρίζεται. Σε περίπτωση που έχει διαφύγει σε γειτονική χώρα, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως μπορεί να επιχειρήσει να διαφύγει σε κάποια χώρα της Λατινικής Αμερικής, πριν εκδοθεί διεθνές ένταλμα για τη σύλληψή του.

Οι αστυνομικοί γνωρίζουν ότι το πρωί της Παρασκευής στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, βρισκόταν η σύζυγός του, η οποία όταν κατάλαβε ότι η δίκη θα γινόταν κανονικά και δεν θα έπαιρνε αναβολή έφυγε τρέχοντας, ενδεχομένως για να ενημερώσει τον σύζυγό της και να οργανώσουν τη φυγή τους.

Από μία πρώτη έρευνα στις αεροπορικές εταιρείες δεν φαίνεται να έχει χρησιμοποιήσει τις εναέριες μεταφορές για τη διαφυγή του και αναζητούν στοιχεία για τον εντοπισμό του από τα στίγματα των τηλεφωνικών και διαδικτυακών του επικοινωνιών. Στο μεταξύ, το Σάββατο έγιναν έρευνες στις οικίες των τεσσάρων παιδιών του καταζητούμενου σε Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα και Μεσόγεια. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν επίσης ότι το «επίσημο» τηλέφωνο του Αρτέμη Σώρρα αλλά και της συζύγου του έκλεισαν από το μεσημέρι της Παρασκευής λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της καταδικαστικής απόφασης.

huffingtonpost.gr

Read previous post:
Tim Allen: «Το Hollywood σήμερα είναι σαν τη ναζιστική Γερμανία»

Το να ζει κανείς σήμερα στο Hollywood είναι σαν να ζει στη ναζιστική Γερμανία. Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται ο διάσημος κωμικός...

Close