Οι εταιρείες ανησυχούν υπερβολικά για το κόστος να κάνουν κάτι. Αυτό που πρέπει να τους ανησυχεί είναι το κόστος να μην το κάνουν. Philip Kotler, 1931-, Αμερικανός γκουρού του Μάρκετινγκ

Έκτακτοι έλεγχοι από την Περιφέρεια Κ. Μακεδονίας σε σχολικά λεωφορεία

21 Σεπτέμβριος, 2017

    Έκτακτους ελέγχους σε σχολικά λεωφορεία ξεκίνησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Σύμφωνα με την αντιπεριφέρεια Μεταφορών και Επικοινωνιών στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου συγκροτήθηκαν δύο συνεργεία μικτών κλιμακίων ελέγχου οχημάτων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης. Στο διάστημα αυτό ελέγχθηκαν συνολικά 33 σχολικά λεωφορεία, στα οποία δεν διαπιστώθηκε κανένα τεχνικό πρόβλημα ή έλλειψη, πλην μίας περίπτωσης. Συγκεκριμένα, σε ένα σχολικό λεωφορείο διαπιστώθηκαν τεχνικές ελλείψεις και επιβλήθηκαν οι ανάλογες διοικητικές και οικονομικές κυρώσεις.
    Αντίστοιχα κλιμάκια συγκροτήθηκαν και σε άλλες περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την ασφαλή και χωρίς προβλήματα μετακίνηση των μαθητών. 
    Ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Δημήτριος Χατζηβρέττας διαβεβαιώνει ότι οι έλεγχοι των σχολικών λεωφορείων θα συνεχιστούν περιοδικά σε όλη την διάρκεια της σχολικής χρονιάς για να μπορούν τόσο οι μαθητές όσο και οι οικογένειές τους να αισθάνονται ασφαλείς και ήρεμοι στη μετακίνησή τους. 
 

Read previous post:
Με 12ωρη πιλοτική πεζοδρόμηση της Αγ.Σοφίας γιορτάζει ο δήμος Θεσ/νικης την «Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο»

    Με 12ωρη πιλοτική πεζοδρόμηση της Αγίας Σοφίας, στο τμήμα από την Τσιμισκή έως τη Λεωφόρο Νίκης και με ποδηλατοδρομία...

Close