Κάθε αλήθεια περνάει από τρία στάδια. Πρώτα γελοιοποιείται. Μετά βρίσκει σφοδρή αντίθεση. Και στο τέλος θεωρείται αυτονόητη. Arthur Schopenhauer, 1788-1860, Γερμανός φιλόσοφος

Έκτακτο: Πέθανε σε ηλικία 53 ετών ο διάσημος τραγουδιστής George Michael

26 Δεκέμβριος, 2016

Πέθανε σε ηλικία 53 ετών ο διάσημος τραγουδιστής George Michael. Ο εκπρόσωπος του τραγουδιστή είπε πως ο θάνατος ήταν ειρηνικός και έλαβε χώρα στην οικία του τραγουδιστή.

Η αστυνομία σε δηλώσεις της είπε πως δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν κάτι διαφορετικό από φυσικό θάνατο. Ωστόσο η ακριβής αιτία θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί. Ο διάσημος τραγουδιστής κόντεψε να πεθάνει δύο φορές τα τελευταία χρόνια, μία από πνευμονία και μία από ατύχημα με τη μηχανή του.

Η ειρωνεία της τύχης είναι πως το τραγούδι του Last Christmas είναι ένα από τα πιο εμπορικά και αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια όλων των εποχών και ο τραγουδιστής του, George Michael, πέθανε την ημέρα των Χριστουγέννων.

Η ομάδα μας θα σας κρατά ενήμερους σχετικά με αυτήν την είδηση.

Read previous post:
Αυστραλία: Χριστούγεννα στις παραλίες, με κολύμπι και 40 βαθμούς

Κολύμπι, ηλιοθεραπεία και θαλάσσια σπορ. Έτσι περνά ο κόσμος τα Χριστούγεννα στις παραλίες της Αυστραλίας. Ορισμένοι φορούν σκουφάκια του Άη...

Close