Όταν ο γείτονας χάνει τη δουλειά του, βρισκόμαστε σε οικονομική ύφεση. Όταν τη χάνω εγώ, βρισκόμαστε σε οικονομική κρίση. - Harry Truman

Εξελέγη απόψε η εφορευτική επιτροπή για το 33ο συνέδριο του ΕΚΘ

9 Νοέμβριος, 2018

Εξελέγη απόψε το βράδυ, η πενταμελής εφορευτική επιτροπή των εκλογών του 33ου συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης. 

Για την ανάδειξη της εφορευτικής επιτροπής, στην κάλπη προσήλθαν 263 απ’ τους 387 συνολικά συνέδρους-αντιπροσώπους, και καταμετρήθηκαν 261 έγκυρα ψηφοδέλτια.

Τα τρία μέλη της εφορευτικής επιτροπής εξελέγησαν από ένα ψηφοδέλτιο, που στηρίχθηκε από παρατάξεις του ΕΚΘ και συγκέντρωσε 174 ψήφους, ενώ η «Εργατική Ενότητα» κατέβασε δικό της ξεχωριστό ψηφοδέλτιο, που συγκέντρωσε 87 ψήφους και εξέλεξε τα άλλα δύο μέλη της εφορευτικής επιτροπής.

Την Κυριακή θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη των νέων οργάνων της διοίκησης του ΕΚΘ, του διοικητικού συμβουλίου, του γενικού συμβουλίου, της ελεγκτικής επιτροπής και την ανάδειξη αντιπροσώπων του για τη ΓΣΕΕ, καθώς και ψηφοφορία για το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό. 

Την ψήφο των 387 συνέδρων-αντιπροσώπων του 33ου συνεδρίου διεκδικούν στις εκλογές της Κυριακής επτά παρατάξεις (ΠΑΣΚΕ, Εργατική Ενότητα, ΔΑΚΕ, Ενότητα, Ενωτική Αγωνιστική Κίνηση, ΜΕΤΑ, Αντεπίθεση των Εργαζομένων).

Φ.Γ.

Read previous post:
«Παραμύθι» το τέλος των μνημονίων, υποστήριξε ο Δ. Κουτσούμπας σε εκδήλωση του ΚΚΕ

«Παραμύθι που πλασάρουν τα κυβερνητικά στελέχη» χαρακτήρισε το τέλος των μνημονίων, ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας,...

Close