Όσον αφορά το ζήτημα της Μέσης Ανατολής, εμείς θα ασχοληθούμε με το μαγείρεμα και η Ευρώπη μπορεί να πλύνει τα πιάτα - Condoleezza Rice

Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε

24 Σεπτέμβριος, 2017

  

«Αντλούμε έμπνευση από αυτούς που αγωνίστηκαν, ώστε σήμερα ο λαός μας και η πατρίδα μας να είναι ελεύθεροι. Ταυτόχρονα αντλούμε δύναμη, γιατί οι σημερινές προκλήσεις, οι σημερινοί αγώνες απαιτούν μια διαφορετική, αλλά εξίσου μεγάλη, αντοχή και δύναμη. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε.»

Αυτά τόνισε σε δηλώσεις που έκανε σήμερα στην Τρίπολη, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις, για την 196η επέτειο της ‘Αλωσης της Τριπoλιτσάς.

Ακόμη, ο Πάνος Σκουρλέτης ανέφερε ότι «η λευτεριά είναι μια πανανθρώπινη αξία, για την οποία αξίζει να αγωνίζεσαι με κάθε μέσο και τρόπο» και πρόσθεσε: «Σε τέσσερα χρόνια το νεοελληνικό κράτος θα είναι διακοσίων ετών. Αξίζει σε αυτόν τον τόπο, σε αυτόν τον λαό, μια καλύτερη ζωή και για αυτό προσπαθούμε».

Read previous post:
Λιβάγια: «Κόντρα στις μικρές ομάδες θα κριθεί το πρωτάθλημα»

O Μάρκο Λιβάγια είναι το κεντρικό πρόσωπο του official match programme της ΑΕΚ που διανέμεται στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με...

Close