Το τι κάνεις σ΄αυτόν τον κόσμο δεν έχει καμία σημασία. Το θέμα είναι τι μπορείς να κάνεις τους άλλους να πιστέψουν ότι έχεις κάνει. Arthur Conan Doyle, 1859-1930, Άγγλος συγγραφέας

Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε

24 Σεπτέμβριος, 2017

  

«Αντλούμε έμπνευση από αυτούς που αγωνίστηκαν, ώστε σήμερα ο λαός μας και η πατρίδα μας να είναι ελεύθεροι. Ταυτόχρονα αντλούμε δύναμη, γιατί οι σημερινές προκλήσεις, οι σημερινοί αγώνες απαιτούν μια διαφορετική, αλλά εξίσου μεγάλη, αντοχή και δύναμη. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουμε.»

Αυτά τόνισε σε δηλώσεις που έκανε σήμερα στην Τρίπολη, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις, για την 196η επέτειο της ‘Αλωσης της Τριπoλιτσάς.

Ακόμη, ο Πάνος Σκουρλέτης ανέφερε ότι «η λευτεριά είναι μια πανανθρώπινη αξία, για την οποία αξίζει να αγωνίζεσαι με κάθε μέσο και τρόπο» και πρόσθεσε: «Σε τέσσερα χρόνια το νεοελληνικό κράτος θα είναι διακοσίων ετών. Αξίζει σε αυτόν τον τόπο, σε αυτόν τον λαό, μια καλύτερη ζωή και για αυτό προσπαθούμε».

Read previous post:
Λιβάγια: «Κόντρα στις μικρές ομάδες θα κριθεί το πρωτάθλημα»

O Μάρκο Λιβάγια είναι το κεντρικό πρόσωπο του official match programme της ΑΕΚ που διανέμεται στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με...

Close