Το να ζεις οπουδήποτε στον κόσμο σήμερα και να είσαι εναντίον της ισότητας λόγω ράτσας ή χρώματος, είναι σαν να ζεις στην Αλάσκα και να είσαι εναντίον του χιονιού. William Faulkner, 1897-1962,  Αμερικανός συγγραφέας, Νόμπελ 1949

Δυναμική παρουσία του 18-24 TRAVEL στη Σκιάθο

16 Μάιος, 2018

  Tο 18-24 TRAVEL αποτελεί τον μεγαλύτερο πάροχο τουριστικών υπηρεσιών στο νησί της Σκιάθου. Η πετυχημένη συνεργασία του με το κοσμοπολίτικο νησί συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια.

Έτσι και φέτος έχει εξασφαλίσει για όλους όσους αποφασίσουν να επισκεφτούν το δημοφιλέστερο νησί των Σποράδων, την πιο εύκολη πρόσβαση στα λιμάνια του Βόλου και του Αγ. Κωνσταντίνου, με καθημερινές αναχωρήσεις λεωφορείων που θα πραγματοποιούνται τόσο απο Αθήνα όσο κι απο Θεσσαλονίκη. Τα δρομολόγια θα ξεκινήσουν την 1η Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 31 Αυγούστου.

Στο www.18-24.gr προσφέρει  ολοκληρωμένα πακέτα διακοπών που περιλαμβάνουν τη μεταφορά, τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια και φυσικά τη διαμονή. Οι τιμές των πακέτων που ξεκινούν απο 47 ευρώ δεν ξεπερνούν στην πλειοψηφία των καταλυμάτων τα 150 ευρώ στην υψηλή περίοδο για μεταφορά από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών εισιτήριων και της διαμονής πέντε ημερών!

Με δυναμική για την εν λόγω περίοδο που ξεπερνάει τις 600 κλίνες οι πελάτες του 18-24 TRAVEL που θα εξυπηρετηθούν φέτος προβλέπεται να αγγίξουν τους 7000.
Αποτέλεσμα της επιτυχημένης εμπορικής πολιτικής του είναι και οι αποκλειστικές συνεργασίες με πολλά καταλύματα στο νησί, όπως Pansion Dina, Pansion Kvouli, Houlis Apartments και Rigas Apartments. Το 18-24 TRAVEL έχει τη δυνατότητα να εξυπηρετεί τη διαμονή πελατών ακόμα και στις ημερομηνίες της υψηλής σεζόν του καλοκαιριού που πολλοί δυσκολεύονται να βρουν διαθέσιμα καταλύματα στο νησί.

Οι κρατήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει μέσα απο το www.18-24.gr. Κλείστε τώρα το δικό σας πακέτο οργανωμένων διακοπών και απολαύσετε ξέγνοιαστες διακοπές στην όμορφη Σκιάθο .

Read previous post:
Διοργάνωση για τον Ιατρικό Τουρισμό για πρώτη φορά στην Ελλάδα 21-24/5/18.

H σημαντικότερη διοργάνωση για τον Ιατρικό Τουρισμό, με τη μεγαλύτερη προβολή, για πρώτη φορά στην Ελλάδα 21-24/5/18.

Close