Από τη στιγμή που θα αρχίσεις να ασχολείσαι με τα καλά και τα κακά των συνανθρώπων σου, ανοίγεις μια πόρτα για να μπει μέσα η κακία. Το να ελέγχεις, να ανταγωνίζεσαι και να επικρίνεις τους άλλους σε αδυνατίζει και σε νικά. - Morihei Ueshiba, 1883-1969, Ιάπωνας ιδρυτής του Aikido

Δωρεάν υπαίθρια γυμναστήρια σε Σταυρούπολη, Πολίχνη, Ευκαρπία

22 Σεπτέμβριος, 2018

Τρία υπαίθρια γυμναστήρια δημιουργήθηκαν σε πάρκα του Δήμου Παύλου Μελά και εξοπλίστηκαν με 22 όργανα γυμναστικής, που γυμνάζουν κάθε μυϊκή ομάδα του σώματος, εντελώς δωρεάν.

Η προσέλευση του κόσμου είναι αθρόα από την πρώτη ημέρα της τοποθέτησης των οργάνων που το κάθε ένα φέρει πινακίδα με οδηγίες χρήσεως.

Οι χώροι εκγύμνασης διαμορφώθηκαν στη Σταυρούπολη, στο Πάρκο Δενδροποτάμου, στις οδούς Ωραιοκάστρου και Ιασωνίδου, στην Πολίχνη, στο τέρμα της οδού Αγνώστου Στρατιώτη, δίπλα σε σχολικές μονάδες, γυμναστήρια και γήπεδα, απέναντι από το Δασύλλιο Μετεώρων και στην Ευκαρπία στην Πλατεία Δημοκρατίας, στο τέρμα της 25ης Μαρτίου.

 

Read previous post:
Δωρεάν μετακινήσεις σήμερα από τον ΟΑΣΘ

Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας συμμετέχει ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ), με δράσεις που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων δωρεάν μετακινήσεις σε...

Close