Μπορείς πάντα να προβλέψεις τα γεγονότα αφού έχουν γίνει - Ευγένιος Ιονέσκο

Δωρεάν Ψηφιακή Εφαρμογή-Οδηγός πόλης από τον δήμο Παύλου Μελά

13 Ιούνιος, 2018

Στη διάθεση των πολιτών είναι, πλέον, ο Οδηγός Πόλης Δήμου Παύλου Μελά, μία ψηφιακή εφαρμογή κινητών τηλεφώνων που παρέχει δωρεάν στους χρήστες στοιχεία για την περιοχή που επιθυμούν να επισκεφθούν, αλλά και πληροφορίες – αναφορές σημείων που παρουσιάζουν μεγάλη επισκεψιμότητα για συναλλαγές από τους πολίτες. 
Η εφαρμογή είναι δωρεάν διαθέσιμη και έχει ληφθεί ειδική μέριμνα απλοποίησης του Οδηγού, ώστε να μην αποθαρρύνονται οι μη έμπειροι χρήστες.
Σε πρώτη φάση, οι ενότητες του Οδηγού αφορούν: Δημοτικές υπηρεσίες, Κοινωνικές Δομές, Νοσοκομεία, Φαρμακεία, Σχολεία, ΚΕΠ, Ιεροί ναοί, Υποδομές πολιτισμού, Υποδομές αθλητισμού, Παιδικές χαρές, Πάρκα, Λαϊκές αγορές.
Σε δεύτερη φάση, οι κάτοικοι του δήμου Παύλου Μελά θα μπορούν να υποβάλλουν τα αιτήματά τους στο γραφείο αιτημάτων πολιτών, ώστε να διεκπεραιωθούν από την αρμόδια Υπηρεσία / Τμήμα του Δήμου. Με το σύστημα δημιουργίας Αναφορών Αιτημάτων και της δημόσιας μέσω διαδικτύου πρόσβασης όλων στις πληροφορίες, θα παρέχεται η δυνατότητα στους πολίτες να αναφέρουν προβλήματα στο Δήμο με την απλή λήψη μιας φωτογραφίας της βλάβης ή του προβλήματος, προσθέτοντας και τη σχετική περιγραφή (π.χ. λακκούβα στην οδό Ακριτών).
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα:  http://www.pavlosmelas.gr/index.php/2015-01-02-08-22-46/topmenu-1454/12469-o-dorean-odigos-polis-dimou-paylou-mela-sti-diathesi-ton-politon-katevaste-tora-tin-efarmogi-sto-kinito-sas
 

Read previous post:
Ιταλός ΥΠΕΞ: Το Παρίσι διακινδυνεύει τη σχέση του με τη Ρώμη για το μεταναστευτικό

Η Γαλλία θέτει σε κίνδυνο τις σχέσεις της με την Ιταλία με την "αδικαιολόγητη" καταδίκη της απόφασης της Ρώμης να...

Close