Ένα έθνος για να έχει καλούς στρατιώτες, πρέπει να βρίσκεται συνεχώς σε πόλεμο. Napoleon Bonaparte, 1769-1821, Γάλλος ηγέτης

Δ.Νεάπολης-Συκεών:Παίζουμε και προσφέρουμε

18 Μάρτιος, 2018

Με πρωταγωνιστές την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη και όχημα τον αθλητισμό, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών και η Κοινωφελής Επιχείρηση Υπηρεσιών του διοργανώνουν για ακόμα μία χρονιά, ενόψει του Πάσχα, τα καθιερωμένα πια Τουρνουά Αγάπης, με τη συμμετοχή τμημάτων των Κ.Δ.Α.Π. & Μαζικού Αθλητισμού της Κ.Ε.Υ.Ν.Σ. καθώς και αθλητικών συλλόγων, που για άλλη μια φορά θα αγωνιστούν με θέρμη για κάθε συνάνθρωπο που χρειάζεται βοήθεια.

Με στόχο τη συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου, από το οποίο ωφελούνται εκατοντάδες οικογένειες, η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού και της αλληλεγγύης θα ξεκινήσει σήμερα με το Τουρνουά Ποδοσφαίρου και το Τουρνουά Τέννις, στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου και στο Γήπεδο Τένις Πεύκων, αντίστοιχα (περιοχή Δελασάλ).

Τη Δευτέρα 19 Μαρτίου τη σκυτάλη θα πάρει το Τουρνουά Τζούντο, από τις 5 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., στο Γυμναστήριο της Ζάκκα στη Δ.Ε. Νεάπολης, ενώ την Τετάρτη 21 Μαρτίου το Τουρνουά Αγάπης θα ολοκληρωθεί με το Τουρνουά TaeKwonDo, στις 5 μ.μ., 10 το πρωί, στο Κλειστό Γήπεδο Πεύκων (ΔΑΚ).

Read previous post:
Στ. Κούλογλου στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Ο Φράνκο εξακολουθεί να πληγώνει την Ισπανία

Η ισπανική κοινωνία παραμένει διχασμένη ως προς την αντιμετώπιση του φρανκικού παρελθόντος της κι αυτό το πληρώνει ακόμη και σήμερα,...

Close