Κανείς δεν θα θυμόταν τον Καλό Σαμαρείτη αν είχε μόνο καλές προθέσεις: είχε επίσης και χρήματα- Μάργκαρετ Θάτσερ

Διπλωματικές πηγές διαψεύδουν ότι Αμερικανοί συμμετέχουν στις έρευνες για τον Τζαμάλ Κασόγκι

11 Οκτώβριος, 2018

Τουρκικές διπλωματικές πηγές διέψευσαν, μιλώντας στο πρακτορείο Anadolu, ότι Αμερικανοί ερευνητές μετέχουν στις έρευνες για τον αγνοούμενο Σαουδάραβα Τζαμάλ Κασόγκι, ο οποίος θεάθηκε για τελευταία φορά να μπαίνει στο προξενείο της Σαουδικής Αραβίας στην Κωνσταντινούπολη, στις αρχές του μήνα.

Λίγο νωρίτερα, αναφερόμενος στην υπόθεση του δημοσιογράφου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News ότι «έχουμε ερευνητές εκεί, συνεργαζόμαστε με την Τουρκία και, πράγματι, εργαζόμαστε με τη Σαουδική Αραβία».

Ο Κασόγκι, ο οποίος συνεργαζόταν με την αμερικανική εφημερίδα Washington Post, δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 2 Οκτωβρίου. Είχε πάει στο προξενείο για να παραλάβει ένα έγγραφο ενόψει του γάμου του και σύμφωνα με την Άγκυρα δεν βγήκε ποτέ από το κτίριο.

«Δεν είναι αλήθεια ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες επιφόρτισαν ερευνητές με την υπόθεση Κασόγκι» ανέφεραν οι τουρκικές πηγές τις οποίες επικαλείται το πρακτορείο.

Read previous post:
Δέσμευση του προέδρου των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ προς τον δήμαρχο Καισαριανής για ανέγερση γυμνασίου

Απάντηση με θετικό πρόσημο απέσπασε από τον πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών ΑΕ Γεώργιο Μπιτάκο, ο δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος ο...

Close