Η οικονομική ευημερία από τον πόλεμο είναι σαν την ευημερία που φέρνει ένας σεισμός ή ένας λιμός. Ludwig von Mises, 1881-1973, Ιταλός οικονομολόγος

Διοργάνωση για τον Ιατρικό Τουρισμό για πρώτη φορά στην Ελλάδα 21-24/5/18.

16 Μάιος, 2018

H σημαντικότερη διοργάνωση για τον Ιατρικό Τουρισμό, με τη μεγαλύτερη προβολή, για πρώτη φορά στην Ελλάδα 21-24/5/18.

Το IMTJ Medical Travel Summit, αποτελεί μία υψηλού επιπέδου διοργάνωση, με διεθνές κύρος, η οποία αφορά εταιρείες και ιδιώτες που ασχολούνται ή σκοπεύουν να δραστηριοποιηθούν στον ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο του ιατρικού τουρισμού.

Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από την ΕΛΙΤΟΥΡ, το επίσημο Συμβούλιο Ελληνικού Ιατρικού Τουρισμού στην Ελλάδα. Πρόκειται για την πρώτη και μεγαλύτερη συλλογική προσπάθεια στη χώρα, με σκοπό την ανάδειξη και την εδραίωση της Ελλάδας ως κορυφαίου προορισμού στον χάρτη του διεθνούς ιατρικού τουρισμού.

Η αξία της διοργάνωσης IMTJ Medical Travel Summit , είναι ότι προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες  εκπαίδευσης αλλά και ανάπτυξης σχέσεων με φορείς και ισχυρούς παράγοντες του Ιατρικού Τουρισμού παγκοσμίως.

Φέτος, θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στην Αθήνα, και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens, από τις 21 έως τις 24 Μαΐου 2018.

 
Πλεονεκτήματα Συμμετοχής στο IMTJ Summit 2018

    Η συμμετοχή εξαιρετικών ομιλητών που δραστηριοποιούνται στον χώρο του ιατρικού τουρισμού.
    Η έκθεση IMTJ Marketplace που προβάλλονται οι σημαντικότεροι φορείς και πάροχοι υγείας από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
    Τα βραβεία IMTJ Medical Travel Awards, ένας μοναδικός ετήσιος θεσμός στον οποίο βραβεύονται οι καλύτεροι πάροχοι υγείας παγκοσμίως.
    Oι συναντήσεις B2B που φέρνουν σε επαφή αγοραστές υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού και διεθνών ασθενών με παρόχους και προμηθευτές που αναζητούν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Νέες μειωμένες τιμές εγγραφής
 

Το αρχικό κόστος εγγραφής είναι € 999, για λίγες ημέρες θα ισχύσουν οι μειωμένες τιμές,  με κόστος € 200 και € 275. Το ανωτέρω κόστος εγγραφής θα ισχύει για 50 εγγραφές  που θα πραγματοποιηθούν μέχρι τις 7 Μαΐου 2018.

 

 

 

Read previous post:
Βίτορ Κονστάντσιο: Υπερβολική η λιτότητα που επιβλήθηκε στην Ελλάδα

H λιτότητα που επιβλήθηκε στην Ελλάδα με τα μνημόνια ήταν υπερβολική και τα δύο πρώτα προγράμματα υποεκτίμησαν το κόστος της...

Close