Η κυκλοφορία της εμπιστοσύνης είναι προτιμότερη από την κυκλοφορία του χρήματος. James Madison, 1751-1863, Αμερικανός πρόεδρος [1809-1817]

Digea για Mega: Έχει εξαντληθεί κάθε περιθώριο ανοχής

16 Φεβρουάριος, 2017

Η Digea έχει εξαντλήσει κάθε περιθώριο επικοινωνίας και ανοχής σε ό,τι αφορά τον τηλεοπτικό σταθμό Mega, δηλώνει ο ψηφιακός πάροχος.

Κύκλοι της Digea ανέφεραν το βράδυ της Τετάρτης ότι, βάσει της άδειας λειτουργίας της, οφείλει να αντιμετωπίζει ισότιμα το σύνολο των τηλεοπτικών σταθμών.

Κατά τους ίδιους κύκλους, αν στην παρούσα φάση συνεχίσει η Digea να ανέχεται την μη αποπληρωμή της οφειλής του Mega, θα δημιουργηθούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού έναντι των υπόλοιπων πελατών της.

Οι ίδιοι κύκλοι σημειώνουν επίσης ότι η ρευστότητα της Digea είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αποπληρωμή των οφειλών της εταιρείας προς το ελληνικό Δημόσιο για τη χρήση δικαιωμάτων χρήσης ραδιοσυχνοτήτων, συνεπώς -κατά τις ίδιες πηγές- όταν το Mega δεν καταβάλει το αντίτιμο για την ψηφιακή του εκπομπή, στην πραγματικότητα δεν πληρώνει ούτε το ελληνικό Δημόσιο για τη χρήση της συχνότητας.

Επίσης, κατά τους ίδιους κύκλους της Digea, οι δανείστριες τράπεζές της, έχουν ειδοποιήσει πως λόγω του Mega, κινδυνεύει με καταγγελία το δικό της ομολογιακό δάνειο, και πως θα πρέπει να λάβει άμεσα μέτρα.

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
Υπουργός Άμυνας ΗΠΑ προς ΝΑΤΟ: Ή αυξάνετε τις δαπάνες ή χαλαρώνουμε τη δέσμευσή μας

Τη δέσμευση των ΗΠΑ προς το ΝΑΤΟ επανέλαβε ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας, Τζέιμς Μάτις, τονίζοντας ωστόσο ότι η συμμαχία θα...

Close