Τα μόνα πράγματα που μπορεί κανείς να θαυμάζει για πολύ, είναι τα πράγματα που θαυμάζει χωρίς να ξέρει γιατί. Jean Rostand, 1894-1977, Γάλλος επιστήμονας & φιλόσοφος

Διευρύνεται στο δήμο Πειραιά το ωράριο της ΚΟΔΕΠ για συλλογή σχολικών ειδών

14 Σεπτέμβριος, 2018

Mετά από την ανταπόκριση δημοτών, φορέων και συλλόγων της πόλης του Πειραιά στην πρωτοβουλία της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πειραιά για συλλογή σχολικών ειδών για τους μαθητές ωφελούμενων οικογενειών της ΚΟ.Δ.Ε.Π., διευρύνεται το ωράριο.

Το νέο ωράριο διαμορφώνεται ως εξής: Δευτέρα έως Παρασκευή: 9:00 -20:00 και Σάββατο-Κυριακή: 9:00-15:00. Τα σχολικά είδη συγκεντρώνονται στο Γραφείο Εθελοντισμού (ισόγειο Δημαρχείου Πειραιά -Πλατεία Κοραή).

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η Εκδήλωση Συλλογής Σχολικών Ειδών για τους μαθητές ωφελούμενων οικογενειών της ΚΟ.Δ.Ε.Π., από τις 11.00 έως και τις 19.00, στην Πλατεία Κοραή. Την εκδήλωση πλαισιώνουν πλήθος εκπαιδευτικών, μουσικών και χορευτικών δραστηριοτήτων, οι οποίες θα πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Β.Π.

Read previous post:
Η εμπιστοσύνη, «πυρήνας» της φιλοσοφίας της ZeniΘ

Ένα κερδισμένο στοίχημα για τη ZeniΘ που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, περιγράφει με  έξυπνο και  χιουμοριστικό τρόπο το καινούριο τηλεοπτικό σποτ της εταιρείας, που έχει αναδειχθεί...

Close