Οι προκαταλήψεις είναι μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου. Μπορείς να σχηματίσεις μια γνώμη χωρίς να έχεις όλα τα δεδομένα -  E.B. White

Διεθνής διάκριση για το ΤΑΙΠΕΔ

  Με το βραβείο «Global FDI Program of the Year» για το 2018 τιμήθηκε το ΤΑΙΠΕΔ από το διακεκριμένο διεθνές συνδρομητικό περιοδικό «The European».

Τo ΤΑΙΠΕΔ ανακηρύχθηκε νικητής στην κατηγορία «Εθνικό Πρόγραμμα ‘Αμεσων Ξένων Επενδύσεων» από τους αναγνώστες του «The European» μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας στο πλαίσιο των διεθνών βραβείων «The European Awards» που απονέμει.
   Είναι η δεύτερη φορά που το Ταμείο λαμβάνει αυτήν τη διάκριση, ενώ τα κριτήρια αξιολόγησης για το συγκεκριμένο βραβείο ήταν τα εξής:

   -Στρατηγική ανάπτυξης εθνικής οικονομίας
   – Εθνικό σχέδιο προώθησης ξένων άμεσων επενδύσεων
   -Ευκαιρίες απασχόλησης
   -Αξιοπιστία προγράμματος αποκρατικοποιήσεων
   -Δημιουργία εθνικής αξίας
   -Εταιρική διακυβέρνηση.

   Το «The European» βραβεύει επιχειρήσεις που ενισχύουν την οικονομία και την περιφερειακή ανάπτυξη σε μια σειρά κλάδων και τομέων, όπως είναι οι άμεσες ξένες επενδύσεις, η ενέργεια, η τεχνολογία, οι τράπεζες και τα χρηματοοικονομικά σε περιοχές όπως η Ευρώπη, η Λατινική Αμερική, η Αφρική, η Μέση Ανατολή, η Ασία κ.ά. Οι διακριθέντες οργανισμοί έχουν αναγνωριστεί για τη πρόοδο, την ανταγωνιστικότητα και τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στους τομείς που δραστηριοποιούνται.

   Ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Άρης Ξενόφος δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι «η βράβευση αυτή είναι η απόδειξη ότι η Ελλάδα έχει μπει σε νέα αναπτυξιακή τροχιά, προσελκύει άμεσες ξένες επενδύσεις υψηλού κύρους και ανακτά την διεθνή αξιοπιστία της». Ενώ, από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος Ριχάρδος Λαμπίρης, ανέφερε πως «εργαζόμαστε όλοι για να ανταποκριθούμε με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο στις υποχρεώσεις μας έναντι του ελληνικού δημοσίου, της οικονομίας και των Ελλήνων πολιτών».
 

Read previous post:
Στην Ολομέλεια το πολυνομοσχέδιο για την αξιολόγηση και το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο

Ξεκίνησε στην Ολομέλεια η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου για το κλείσιμο της αξιολόγησης και το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο που αναμένεται να ψηφιστεί...

Close