Οι άνθρωποι είναι περισσότερο επιρρεπείς στο να εκδικούνται χτυπήματα παρά να ανταποδίδουν καλοσύνη. - Thomas Fuller, 1608-1661, Άγγλος στοχαστής

«Διαδρομές Υγείας» σε Δημοτικές Ενότητες των Χανίων

19 Ιούνιος, 2017

Δράσεις για τη βελτίωση και προαγωγή της ψυχικής, σωματικής και πνευματικής υγείας των κατοίκων των Χανίων θα πραγματοποιηθούν έως τις 30 Ιουνίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Διαδρομές Υγείας», που θα υλοποιήσει ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας.
 
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Χανίων, με στόχο την αποκεντρωμένη και στοχευμένη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας.
Στο πλαίσιο του προγράμματος προβλέπεται περιοδεία της Κινητής Μονάδας Ενημέρωσης του Συμβουλευτικού Σταθμού του ΔΟΚΟΙΠΠ, που θα αναπτύξει δράσεις ενημέρωσης, πρόληψης και ευαισθητοποίησης των κατοίκων.  

Τις δράσεις υποστηρίξουν, εθελοντικά, γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων. Παράλληλα, νοσηλεύτριες των ΚΑΠΗ και των προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι», θα διανέμουν φυλλάδια με ενημερωτικό υλικό για διάφορα νοσήματα και θα  πραγματοποιούν μετρήσεις σακχαρώδους διαβήτη και υπέρτασης.

 

Περισσότερα στη κατηγορία Τοπικά Νέα
Ημερίδα ενημέρωσης για το νέο Διεθνές Αεροδρόμιο Καστελλίου από τον δήμο Μινώα Πεδιάδας

Για το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του Διεθνούς Αεροδρομίου Καστελλίου, τα τεχνικά χαρακτηριστικά του έργου, την πορεία των απαλλοτριώσεων και τις περιβαλλοντολογικές...

Close