Χρειάζεται μια τεράστια ποσότητα Ιστορίας για να δημιουργηθεί έστω και μια μικρή ποσότητα Παράδοσης. Henry James, 1843-1916, Αμερικανός συγγραφέας

«Διαδρομές Υγείας» σε Δημοτικές Ενότητες των Χανίων

19 Ιούνιος, 2017

Δράσεις για τη βελτίωση και προαγωγή της ψυχικής, σωματικής και πνευματικής υγείας των κατοίκων των Χανίων θα πραγματοποιηθούν έως τις 30 Ιουνίου, στο πλαίσιο του προγράμματος «Διαδρομές Υγείας», που θα υλοποιήσει ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας.
 
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Χανίων, με στόχο την αποκεντρωμένη και στοχευμένη υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας.
Στο πλαίσιο του προγράμματος προβλέπεται περιοδεία της Κινητής Μονάδας Ενημέρωσης του Συμβουλευτικού Σταθμού του ΔΟΚΟΙΠΠ, που θα αναπτύξει δράσεις ενημέρωσης, πρόληψης και ευαισθητοποίησης των κατοίκων.  

Τις δράσεις υποστηρίξουν, εθελοντικά, γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων. Παράλληλα, νοσηλεύτριες των ΚΑΠΗ και των προγραμμάτων «Βοήθεια στο Σπίτι», θα διανέμουν φυλλάδια με ενημερωτικό υλικό για διάφορα νοσήματα και θα  πραγματοποιούν μετρήσεις σακχαρώδους διαβήτη και υπέρτασης.

 

Read previous post:
Ο Καραλής αγωνίζεται αύριο στην Πράγα και στις 28/6 στο Ανσί

Για την Τσεχία αναχώρησε σήμερα ο Εμμανουήλ Καραλής, προκειμένου την Τρίτη (20/6) να αγωνιστεί σε Street event στην πόλη της...

Close