Μια μέτρια ιδέα που δημιουργεί ενθουσιασμό θα πάει πιο μακριά από μια μεγαλειώδη ιδέα που δεν εμπνέει κανέναν. Mary Kay Ash, 1918-2001, Αμερικανίδα επιχειρηματίας.

«Δεν μπορούσε να συνεχίσει άλλο» λέει η οικογένεια του Avicii

26 Απρίλιος, 2018

Η οικογένεια του Τιμ Μπέργκλινγκ, του Σουηδού αστέρα της ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής, γνωστού ως Avicii, ο οποίος πέθανε στις 20 Απριλίου σε ηλικία 28 ετών, έδωσε στη δημοσιότητα δεύτερη δήλωση, τρεις ημέρες μετά την πρώτη.

Δεν είναι σαφές ποιο είναι το νόημα του μηνύματος, αν και υπονοεί ότι ο διάσημος DJ και παραγωγός αφαίρεσε τη ζωή του, αναφέρεται σε δημοσίευμα του Variety, στο οποίο παρατίθεται η δήλωση της οικογένειας.

H αρχική διατύπωση της δήλωσης στη σουηδική γλώσσα καθιστά τον υπαινιγμό πιο εμφανή, λέει σουηδόφωνη πηγή. Η έκθεση της αστυνομίας αναμένεται τις επόμενες ημέρες. Το μήνυμα αναφέρει:

«Ο αγαπημένος μας Τιμ ήταν ένας αναζητητής, μια εύθραυστη καλλιτεχνική ψυχή που έψαχνε απαντήσεις σε υπαρξιακά ερωτήματα.

Ένας υπερβολικά τελειομανής, ο οποίος ταξίδευε και δούλευε σκληρά με ρυθμό που οδήγησε σε έντονο στρες».

«Όταν σταμάτησε να περιοδεύει, ήθελε να βρει μια ισορροπία στη ζωή για να είναι ευτυχισμένος και να μπορεί να κάνει ό, τι αγαπούσε περισσότερο – μουσική.

Αγωνίστηκε πραγματικά με σκέψεις για το Νόημα, τη Ζωή, την Ευτυχία.

Δεν μπορούσε να συνεχίσει πλέον.

Ήθελε να βρει τη γαλήνη.

Read previous post:
Π. Κουρουμπλής: Ο νέος νόμος ανοίγει τον δρόμο για επενδύσεις στα λιμάνια

Πρωτοβουλία για να προχωρήσει η διαδικασία παραχώρησης προς χρήση στον δήμο Καλαμάτας 49 στρεμμάτων στη Δυτική Παραλία, ανέλαβε σήμερα ο...

Close