Το αληθινό είναι πάντα υπερβολικά απλό. Πρέπει να φτάνεις σ΄αυτό πάντα μέσα από το πολύπλοκο. George Sand, 1804-1876, Γαλλίδα συγγραφέας

Δεν επιστρέφει η Τρόικα στην Αθήνα

20 Μάρτιος, 2017

Χωρίς συμφωνία για επιστροφή των θεσμών στην Αθήνα, αλλά με απόφαση για συνέχιση των διαπραγματεύσεων στις Βρυξέλλες τις επόμενες ημέρες, ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες, καθώς το χάσμα παραμένει ανάμεσα στην Αθήνα και στους δανειστές σε κρίσιμα μέτωπα.

Ο πρόεδρος της ευρω-ομάδας Γερούν Ντάισελμπλουμ, σημείωσε ότι οι επαφές θα συνεχιστούν στο κατάλληλο επίπεδο στη βελγική πρωτεύουσα, χωρίς να διευκρινίσει εάν στις συναντήσεις θα συμμετέχουν και οι επικεφαλής των κλιμακίων ή εάν θα περιοριστούν σε τεχνικό επίπεδο.

Εφόσον υπάρξει συμφωνία πάνω σε πλήρες πακέτο μεταρρυθμίσεων, που θα περιλαμβάνει όλα τα ανοιχτά ζητήματα, η πρόοδος θα αξιολογηθεί πολιτικά στο Eurogroup. Ο κ. Ντάισελμπλουμ αποσαφήνισε πάντως ότι δεν υπάρχει βεβαιότητα για συμφωνία πριν την επόμενη συνεδρίαση, στις 7 Απριλίου.

Περισσότερα στη κατηγορία Πρωτοσέλιδο
Σόιμπλε: Θα μπορούσαμε να είχαμε ολοκληρώσει την αξιολόγηση νωρίτερα

«Στο Εcofin αύριο θα συζητήσουμε για την υλοποίηση του δημοσιονομικού προγράμματος και θα πρέπει να ορίσουμε συγκεκριμένους κανόνες οι οποίοι...

Close