Η ελευθερία είναι ο άνθρωπος. Ακόμα και για να υποκύψει, πρέπει να είναι ελεύθερος. Jules Michelet, 1798-1874, Γάλλος ιστορικός

Δεν αλλάζει πλάνο η ΠΑΕ

19 Απρίλιος, 2018

«Θολό» παραμένει το τοπίο στον Παναθηναϊκό, σε ό,τι έχει να κάνει με το υπόλοιπο της δόσης Δεκεμβρίου προς τους παίκτες.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορωπί και άκουσε από την πλευρά τους ότι, εάν δεν έχουν πληρωθεί μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, τότε θα ξεκινήσουν νέα αποχή από τις προπονήσεις.

Όπως διέρρευσε, ο πρόεδρος της ΠΑΕ απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές είπε πως οι πληρωμές θα έχουν γίνει έως το τέλος του μήνα, κάτι που όπως γίνεται αντιληπτό κανείς δεν πίστεψε πως θα συμβεί, έχοντας στο μυαλό τους ένα… κάρο υποσχέσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν στο πρόσφατο παρελθόν.

Μένει να φανεί ποια θα είναι η στάση των παικτών, εφόσον επιβεβαιωθεί στις αρχές της εβδομάδας πως δεν θα πάρουν το υπόλοιπο 70% της δόσης έως την Τρίτη. Η διοίκηση, πάντως, εμμένει στο αρχικό πλάνο της, σύμφωνα με το οποίο οι πληρωμές θα γίνουν στα τέλη Απριλίου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απειλούν με νέα αποχή οι παίκτες

Read previous post:
Μνημόνιο συνεργασίας του υπ. Εξωτερικών με το Χρηματιστήριο Αθηνών για την προσέλκυση διεθνών επενδυτών

Μνημόνιο Συνεργασίας υπεγράφη μεταξύ του Χρηματιστηρίου Αθηνών και της γενικής γραμματείας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας του ΥΠΕΞ, με...

Close