Οι άνθρωποι έχουν το ελάττωμα όταν έχει νηνεμία να νομίζουν ότι δεν θα έρθει ποτέ καταιγίδα και δεν προετοιμάζονται. Niccolo Machiavelli, 1469-1527, Ιταλός πολιτικός φιλόσοφος

Βρετανία: Χαλάρωση των κανονισμών για τους γιατρούς και τους νοσηλευτές από χώρες εκτός ΕΕ

14 Ιούνιος, 2018

Η Τερέζα Μέι θα ανακοινώσει τη χαλάρωση των κανονισμών περί μετανάστευσης ώστε να επιτρέψει σε περισσότερους γιατρούς και νοσηλευτές από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης να εργαστούν για το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) της Βρετανίας, δήλωσε σήμερα εκπρόσωπος της Βρετανίδας πρωθυπουργού.

«Η πρωθυπουργός θα ορίσει εν ευθέτω χρόνω το μακροπρόθεσμο σχέδιό μας για το Εθνικό Σύστημα Υγείας, ένα σημαντικό κομμάτι του οποίου θα έχει ως στόχο να εξασφαλιστεί ότι το NHS διαθέτει ακόμη πιο υψηλής ειδίκευσης γιατρούς και νοσηλευτές για να παρέχουν εξέχουσα φροντίδα στους ασθενείς», δήλωσε ο εκπρόσωπός της σε δημοσιογράφους.

«Αυτό που θα ανακοινώσουμε είναι ότι οι γιατροί και οι νοσηλευτές εξαιρούνται από το πλαφόν στις βίζες για το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό», σημείωσε.

Read previous post:
Αποδοχές επιμελητή Α’ του ΕΣΥ για τους γιατρούς των ΤΟΜΥ

Αναπροσαρμόζονται προς τα πάνω οι αποδοχές του ιατρικού προσωπικού των Τοπικών Ομάδων Υγείας (ΤΟΜΥ), σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Υγείας.

Close