Φανατικός είναι κάποιος που δεν θέλει ν αλλάξει γνώμη και δεν θέλει ν’ αλλάξει θέμα - Ουίνστον Τσώρτσιλ

Βελτίωση στην τακτική

13 Ιούνιος, 2018

«Η προετοιμασία μας ήταν πολύ έντονη και δεν έχουμε ακόμα αποκτήσει τη δυναμική που θα θέλαμε, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό σε ένα τουρνουά που, όπως και αυτό το Κύπελλο, θα διαρκέσει ένα μήνα» σχολίασε ο προπονητής της πρωταθλήτριας κόσμου Γερμανίας, Γιόαχιμ Λεβ.

Ο Γερμανός εκλέκτορας έκανε έναν απολογισμό της κατάστασης πριν από το ντεμπούτο της «Μάνσαφτ», την προσεχή Κυριακή (17/6) στη Μόσχα ενάντια στο Μεξικό. «Πρέπει ακόμα να βελτιώσουμε την τακτική μας» εξήγησε ο Λεβ «και αυτή είναι μια ερώτηση στην οποία θα απαντώ το ίδιο μέχρι και την Κυριακή, αλλά είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η απόδοσή μας θα βελτιωθεί κατά τη διάρκεια του τουρνουά». 

Όσον αφορά τους «αμφίβολους» παίκτες, το πρόβλημα του Λεβ ονομάζεται Μεσούτ Οζίλ, καθώς εξακολουθεί να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο, που θέτουν υπό αμφισβήτηση την παρουσία του την Κυριακή.

«Δεν μπορώ να πω από τώρα αν θα παίξει», διευκρίνισε ο Γερμανός τεχνικός. «Παρόλο που σήμερα προπονήθηκε, μπορώ μόνο να πω ότι υπάρχει πολύ εσωτερικός ανταγωνισμός στην ομάδα και αυτό είναι καλό».

Read previous post:
Ά. Μέρκελ: Η μεταναστευτική πολιτική, ένα «αποφασιστικής σημασίας τεστ» για το μέλλον της Ευρώπης

Η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ διατύπωσε σήμερα την εκτίμηση ότι η μεταναστευτική πολιτική αποτελεί ένα «αποφασιστικής σημασίας τεστ» για...

Close