Επειδή δεν σκεφτόμαστε τις μελλοντικές γενιές, δεν θα μας ξεχάσουν ποτέ Henrik Tikkanen, 1924 - 1984, Φιλανδός συγγραφέας

Αποκαλύψεις- φωτιά: Οι στενές σχέσεις του Τραμπ με τη Ρωσία

11 Ιανουάριος, 2017

Στα χέρια των μυστικών υπηρεσιών είναι ο επίμαχος φάκελος για τον Ντόναλντ Τραμπ και το σκάνδαλο των ρωσικών κυβερνοεπιθέσεων. Οι επικεφαλής των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών παρουσίασαν την περασμένη εβδομάδα στον Τραμπ στοιχεία ότι η Ρωσία έχει συλλέξει πληροφορίες σε βάρος του, προκειμένου να τον εκβιάσει.  Πρόκειται για πληροφορίες που προέρχονται από βρετανική πηγή. Ηδη έχει ενημερωθεί ο Τραμπ, ο Ομπάμα και το Κογκρέσο.  Η δισέλιδη αναφορά παρουσιάστηκε στον Τραμπ ως παράρτημα της έκθεσης των μυστικών υπηρεσιών για τις «ρωσικές κυβερνοεπιθέσεις » στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Μάλιστα ο  ιστότοπος «Buzzfeed» έδωσε στη δημοσιότητα ένα ντοκουμέντο 35 σελίδων, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για τον επίμαχο φάκελο για τον Τραμπ.

Ο ίδιος ο Τραμπ πάντως τα απορρίπτει όλα  κάνοντας λόγο για ψευδείς ειδήσεις και «κυνήγι μαγισσών».

 

Στα έγγραφα, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι οι Ρώσοι έχουν βίντεο στο οποίο φαίνεται ο νεός αμερικανός πρόεδρος να βρίσκεται σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο οποίο κάποτε έμεινε ο Μπαράκ Ομπάμα και να παρακολουθεί πόρνες να προβαίνουν σε σεξουαλικές πράξεις στο κρεβάτι που κοιμήθηκε ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ.  Κατά τον Guardian το υλικό έχει καταγραφεί το Νοέμβριο του 2013 όταν ο Ντόναλντ Τραμπ βρέθηκε στη Μόσχα προκειμένου να παρουσιάσει τα καλλιστεία για τη Miss Universe.

Read previous post:
«Πάγωσε» η Θεσσαλονίκη – Αποκλεισμένες περιοχές στον Έβρο

Η «Αριάδνη» συνεχίζει να δοκιμάζει τη Β. Ελλάδα, όπου σχεδόν σε όλες τις περιοχές το κρύο πολικό, με το πρωτοφανές...

Close