Αν το κλίμα ήταν τράπεζα θα το είχατε ήδη σώσει - Ούγκο Τσάβεζ

Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους ο Μουσσάς

16 Φεβρουάριος, 2017

Με περιοριστικούς όρους αποφυλακίζεται ο Παν. Μουσσάς, ο οποίος κατηγορείται ότι φέρεται να μετείχε σε υπόθεση κυκλώματος εκβιαστών.

Στον 50χρονο δημοσιογράφο ο οποίος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος τον περασμένο Φλεβάρη, επιβλήθηκαν – σε αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης – οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της εμφάνισης μια φορά τον μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον περασμένο χειμώνα,όταν η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της ΕΥΔΑΠ, Αμαλία Κάντζου, η οποία συνεργαζόταν στο πλαίσιο των επαγγελματικών της καθηκόντων με τους φερόμενους ως εκβιαστές, τους κατήγγειλε ότι την εκβιάζουν για να λάβουν, χωρίς να έχουν τις νόμιμες προϋποθέσεις, κρατικές διαφημίσεις..

Τότε δόθηκαν στη δημοσιότητα και νόμιμα καταγεγραμμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες των εμπλεκομένων.

Εκτός από τον Παν.,Μουσσά κατηγορείται στην υπόθεση ο Χρ.Φράγκου, ενώ πρόσφατα απεβίωσε ο επίσης εμπλεκόμενος, Παν.Μαυρίκος.

Ο τελευταίος που δεν είχε προφυλακιστεί, όπως και ο Φράγκου, βρήκε τραγικό θάνατο,όταν ξέσπασε φωτιά στο αμάξι του, κι ενώ ήταν εν κινήσει στην Αττική Οδό.

Read previous post:
Σταθάκης: «Δεν υπάρχει μονοπωλιακή θέση της ΔΕΗ»

«Δεν υπάρχει πλέον μονοπωλιακή θέση της ΔΕΗ, υπάρχουν και ιδιώτες προμηθευτές», είπε ο υπουργόςΠεριβάλλοντος και Ενέργειας εισηγούμενος την τροπολογία στην...

Close