Η κυκλοφορία της εμπιστοσύνης είναι προτιμότερη από την κυκλοφορία του χρήματος. James Madison, 1751-1863, Αμερικανός πρόεδρος [1809-1817]

Αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους ο Μουσσάς

16 Φεβρουάριος, 2017

Με περιοριστικούς όρους αποφυλακίζεται ο Παν. Μουσσάς, ο οποίος κατηγορείται ότι φέρεται να μετείχε σε υπόθεση κυκλώματος εκβιαστών.

Στον 50χρονο δημοσιογράφο ο οποίος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος τον περασμένο Φλεβάρη, επιβλήθηκαν – σε αντικατάσταση της προσωρινής του κράτησης – οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της εμφάνισης μια φορά τον μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον περασμένο χειμώνα,όταν η υπεύθυνη του Γραφείου Τύπου της ΕΥΔΑΠ, Αμαλία Κάντζου, η οποία συνεργαζόταν στο πλαίσιο των επαγγελματικών της καθηκόντων με τους φερόμενους ως εκβιαστές, τους κατήγγειλε ότι την εκβιάζουν για να λάβουν, χωρίς να έχουν τις νόμιμες προϋποθέσεις, κρατικές διαφημίσεις..

Τότε δόθηκαν στη δημοσιότητα και νόμιμα καταγεγραμμμένες τηλεφωνικές συνομιλίες των εμπλεκομένων.

Εκτός από τον Παν.,Μουσσά κατηγορείται στην υπόθεση ο Χρ.Φράγκου, ενώ πρόσφατα απεβίωσε ο επίσης εμπλεκόμενος, Παν.Μαυρίκος.

Ο τελευταίος που δεν είχε προφυλακιστεί, όπως και ο Φράγκου, βρήκε τραγικό θάνατο,όταν ξέσπασε φωτιά στο αμάξι του, κι ενώ ήταν εν κινήσει στην Αττική Οδό.

Περισσότερα στη κατηγορία Ειδήσεις
ΗΠΑ: Live δολοφονία στο Facebook – Νεκρό και ένα παιδί δύο ετών

Η αστυνομία του Σικάγο αναζητεί τον δράστη μιας διπλής δολοφονίας, με το ένα θύμα να είναι ένα αγοράκι δύο ετών...

Close