Στη νηπιακή ηλικία των κοινωνιών, οι ηγέτες του κράτους δημιουργούν τους θεσμούς. Αργότερα, οι θεσμοί δημιουργούν τους ηγέτες. Montesquieu, 1689-1755, Γάλλος στοχαστής

Απάντηση του ΦΟΔΣΑ και της ΠΕΔ-ΚΜ στην ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης

16 Μάιος, 2018

«Ήρθαμε εδώ για τη διαχείριση των απορριμμάτων», δήλωσε από το Παρίσι ο πρόεδρος του ΦΟΔΣΑ Κεντρικής Μακεδονίας Μιχάλης Γεράνης, απαντώντας σε ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Α΄ Θεσσαλονίκης, με αφορμή την επίσκεψη αντιπροσωπείας του Φορέα στο Παρίσι.

«Εμείς στα απλά θέματα, στα απορρίμματα δηλαδή, έχουμε στόχο και όραμα να δώσουμε λύσεις» είπε και τόνισε ότι η αποστολή διοργανώθηκε σε συνεννόηση με το Ελληνογαλλικό Επιμελητήριο και την ελληνική πρεσβεία, για τη μεταφορά τεχνογνωσίας στον τομέα της διαχείρισης αποβλήτων.

Ο πρόεδρος της ΠΕΔ-ΚΜ, Λάζαρος Κυρίζογλου, τόνισε ότι η επίσκεψη αντιπροσωπείας του ΦΟΔΣΑ και δημάρχων στο Παρίσι «δεν έχει καμία σχέση με το νερό», σχολίασε ότι «η ΠΕΔ-ΚΜ είχε, έχει και θα εξακολουθήσει να έχει σταθερή θέση σε ό,τι αφορά το ζήτημα της ΕΥΑΘ, της περαιτέρω ιδιωτικοποίησής της» και υπογράμμισε ότι η Ένωση πρόσφατα κατέθεσε προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας για να αποτρέψει την ιδιωτικοποίηση.

Για την αποστολή στο Παρίσι, είπε ότι έγινε στο πλαίσιο αντίστοιχων επισκέψεων στην Αυστρία, τη Γερμανία και άλλες χώρες για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Για τους συντάκτες της ανακοίνωσης δήλωσε: «είναι παραχαράκτες της αλήθειας και ντροπή τους».

Π. Γιούλτση

Read previous post:
Ανησυχία των φορέων της Φλώρινας για το μέλλον του πανεπιστημίου

Δύο βουλευτές, Κ. Σέλτσας και Γ. Αντωνιάδης, από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αντίστοιχα, τρεις δήμαρχοι, Γ. Βοσκόπουλος Φλώρινας, Κ. Θεοδωρίδης Αμυνταίου...

Close