Ο ανώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τη δικαιοσύνη. Ο κατώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τα συμφέροντά του. Κομφούκιος, 551-479 π.X., Κινέζος φιλόσοφος

Απαγόρευση απόπλου για το «Άγιος Γεώργιος» – Το καραβάκι αντικαθιστά η «Ολυμπία»

12 Ιούλιος, 2018

Στην απαγόρευση απόπλου του «Άγιος Γεώργιος», το ένα από τα καραβάκια που εκτελούσε τα τοπικά δρομολόγια από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς την Περαία και τους; Ν. Επιβάτες με επιστροφή, προέβησαν χθες το μεσημέρι επιθεωρητές του Κεντρικού λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, “ μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα οργανισμό”.

Όπως αναφέρει δελτίο τύπου του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, “ τοπικό κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων προέβη σε έκτακτη επιθεώρηση του Ε/Γ-Δ/Ρ »ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ» Ν.Π. 8681 κατά την οποία διαπιστώθηκαν σοβαρές ελλείψεις σε θέματα ασφάλειας του πλοίου και των επιβαινόντων σε αυτό”.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή κινήθηκε η διαδικασία επιβολής των προβλεπόμενων διοικητικών κυρώσεων.

Υπεύθυνος επικοινωνίας «Karavakia Thessaloniki Waterbus»: “ Μέχρι την επιστροφή του « Άγιος Γεώργιος» η «Ολυμπία» θα εκτελεί τα δρομολόγια”

Σύμφωνα με τον ο υπεύθυνο επικοινωνίας της «Karavakia Thessaloniki Waterbus», Νίκο Τσαμασλή, γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να επιστρέψει το πλοίο “ Άγιος Γεώργιος ξανά στα δρομολόγια του ενώ από σήμερα όπως λέει το καραβάκι «Όλυμπία» θα αντικαταστήσει για λίγες μέρες τον « Άγιο Γεώργιο» ¨Γίνονται ήδη όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου το καραβάκι μας να ξαναμπεί στο πρόγραμμα ων δρομολογίων” σημείωσε ο κ. Τσαμασλής, επισημαίνοντας ότι η το τρίτο καραβάκι η «Όλυμπία» θα αρμενίζει από σήμερα στον Θερμαϊκό.

“ Η «Όλυμπία» αντικαθιστά και θα εκτελεί τα δρομολόγια του « Άγιος Γεώργιος» αλλά δεν θα προσεγγίζει το λιμάνι της Αγίας Τριάδας, αυτό όμως για λίγες μέρες μέχρι την επιστροφή του “ Άγιος Γεώργιος”. Όταν ολοκληρωθούν οι τυπικές διαδικασίες από τις Λιμενικές Αρχές και ξαναμπεί στο πρόγραμμα και το τρίτο καραβάκι τότε θα ανακοινώσουμε και επίσημα την ακριβή μέρα που θα προστεθεί στο ημερήσιο πρόγραμμα δρομολογίων και το λιμάνι της Αγίας Τριάδας.

Ε.Μ.

 

Read previous post:
Σπουδή MIG στην πώληση του «Υγεία» εντοπίζει η «G. Apostolopoulos Holdings»

 Για σπουδή στην κατακύρωση του διαγωνισμού πώλησης της συμμετοχής της στον Όμιλο Υγεία κατηγορεί τη MIG η «G.

Close