Το ρίσκο πηγάζει από την άγνοια του τί κάνετε - Warren Buffett

Αντιπλημμυρικά έργα στον κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας, από την Περιφ. Αττικής

11 Ιούλιος, 2018

Με τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στον κόμβο Πειραιώς-Χαμοστέρνας συνεχίζει η Περιφέρεια Αττικής, την εκστρατεία για τα έργα υποδομής που υλοποιεί. «Η Περιφέρεια θωρακίζει τις γειτονιές της Αθήνας, εδώ όπου τα πλημμυρικά φαινόμενα στοίχισαν την ασφάλεια των εποχούμενων για δεκαετίες», υπογραμμίζει η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου. Και προσθέτει ότι το κόστος του έργου  είναι 1,5 εκατ. ευρώ και αυτό δεν είναι «fakenews» σημειώνει χαρακτηριστικά.  
    Το έργο θα πραγματοποιηθεί στα όρια του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και του Δήμου Αθηναίων, όπου έχουν παρατηρηθεί σημαντικά πλημμυρικά προβλήματα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια έντονων βροχοπτώσεων.
    Η δήλωση περιλαμβάνεται στο βίντεο (www.youtube.com/watchv=Cc9gF4nN7nU&feature=youtu.be) από την αυτοψία που πραγματοποίησε στο εργοτάξιο η περιφερειάρχης. 
    Η δημοσιοποίησή του από την Περιφέρεια έγινε στο πλαίσιο της καμπάνιας προκειμένου να αναδειχθεί μέσα από την εικόνα η αλλαγή  στην καθημερινότητα των πολιτών, αλλά και της πόλης ολόκληρης. «Επειδή οι εικόνες είναι ο καλύτερος μάρτυρας», σημειώνεται στην καμπάνια. «Εμείς πάμε κόντρα στο ρεύμα και στα fakenews, Επιλέγουμε να δείξουμε την αλήθεια. Η Αττική αλλάζει. Συνεχίζουμε», καταλήγει το σχετικό σποτ.

 

Read previous post:
Η τροπολογία των 16 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι καθόλου τυχαία

«Καθόλου τυχαία» χαρακτηρίζει την τροπολογία των 16 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, ο γραμματέας ΠΕ της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης και εκτιμά ότι...

Close