Αν η ιστορία των τελευταίων πενήντα χρόνων μας διδάσκει κάτι, είναι ότι η ειρήνη δεν είναι επακόλουθο του αφοπλισμού, ο αφοπλισμός είναι επακόλουθο της ειρήνης. Bernard Baruch, 1870-1965, Αμερικανός επιχειρηματίας & πολιτικός

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης Εφραίμ Κυριζίδης

18 Ιούνιος, 2018

Την ανεξαρτητοποίησηή του από την παράταξη των «Εντάξει», που έχει επικεφαλής τον Σταύρο Καλαφάτη, ανακοίνωσε ο δημοτικός σύμβουλος, Εφραίμ Κυριζίδης, στη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

 

Η κίνηση αυτή ήρθε δεκαπέντε ημέρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019, με την παράταξη «Θεσσαλονίκη Θετικά».

«Τις τελευταίες ημέρες, δημόσια με συνεντεύξεις και δηλώσεις τους, ο επικεφαλής και σύμβουλοι των ‘Εντάξει’, τονίζουν ότι με αυτή μου τη φιλοδοξία έχω θέσει εαυτόν εκτός ομάδας. Ότι δεν αποτελώ μέρος των ‘Εντάξει’. Σέβομαι τις δηλώσεις τους, αν και δεν τις κατανοώ» είπε ο κ. Κυριζίδης.

 

Ο δημοτικός σύμβουλος πρόσθεσε πως ανεξαρτητοποιείται από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, ωστόσο θα συνεχίσει να ασκεί τα αυτοδιοικητικά του καθήκοντα «απέναντι σε μια διοίκηση που έχει αποτύχει» και πως στο μέλλον δεν θα διατελεί αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής αλλά απλό μέλος της.

 

Α.Καρ.

Read previous post:
Δ. Τζανακόπουλος: Ο κ. Μητσοτάκης είναι βαρύτατα εκτεθειμένος

Υποκρισία και εμπόριο πατριωτισμού καταλογίζει στον πρόεδρο της ΝΔ, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος με αφορμή το...

Close