Η καλύτερη δημοκρατία είναι εκείνη, όπου στους κακούς δεν επιτρέπεται να παίρνουν την εξουσία και στους καλούς δεν επιτρέπεται ν’ αρνούνται τη διακυβέρνηση του τόπου τους. Πιττακός ο Μυτιληναίος, 650-570 π.Χ., εκ των 7 σοφών της Αρχ .Ελλάδας

Αναμένεται παράταση στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων

14 Ιούνιος, 2018

Παράταση της διαδικασίας αξιολόγησης στη δημόσια διοίκηση αναμένεται να δοθεί από το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας θα δημοσιευθεί υπουργική απόφαση της αρμόδιας υπουργού, Όλγας Γεροβασίλη, που θα ορίζει την προσεχή Δευτέρα 18 Ιουνίου ως καταληκτική ημερομηνία συμπλήρωσης της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας από τους αξιολογούμενους κατά το σκέλος που τους αφορά και την υποβολή της στον πρώτο αξιολογητή.

     Η παράταση κρίθηκε αναγκαία, καθώς εκτιμήθηκε ότι λόγω μεγάλης συμμετοχής δεν θα ήταν εφικτό να ολοκληρωθεί η διαδικασία από τους ενδιαφερόμενους έως απόψε στις 18:00, όπως όριζε αρχικώς το χρονοδιάγραμμα.

     Αντίστοιχα, αναπροσαρμόζονται οι καταληκτικές ημερομηνίες των επόμενων φάσεων της ηλεκτρονικής αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων ως εξής:
     1. Από τις 20 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου ο α’ αξιολογητής ολοκληρώνει τη συμπλήρωση της έκθεσης αξιολόγησης κατά το σκέλος που τον αφορά και την υποβάλλει αρμοδίως.
     2. Από τις 6 έως τις 20 Ιουλίου ο β’ αξιολογητής ολοκληρώνει τη συμπλήρωση της έκθεσης αξιολόγησης κατά το σκέλος που τον αφορά και την υποβάλλει αρμοδίως.

     Απ.Μ.

Read previous post:
Ποτάμι: Καλούνται οι πέντε να ακολουθήσουν τη γραμμή του ενός

Πηγές από το Ποτάμι σχολίασαν τις διαρροές για τη χθεσινοβραδινή, άκαρπη συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, η οποία...

Close