Τα έθνη δεν έχουν σταθερούς φίλους ή εχθρούς. Έχουν μόνο σταθερά συμφέροντα - Λόρδος Palmerston

Άλλη μία σπουδαία πρωτιά για Πασχαλίδη-Τριγκώνη

22 Νοέμβριος, 2017

Άλλο ένα χρυσό μετάλλιο σε μεγάλους διεθνείς αγώνες κατέκτησαν οι Ιορδάνης Πασχαλίδης-Κώστας Τριγκώνης στα Τoprnado. Αυτή τη φορά ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στον αγώνα «CATA CUP 2017», που έγινε στον Άγιο Βαρθολομαίο της Καραϊβικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από δύο μήνες περίπου το νησί χτυπήθηκε από τον τυφώνα «ΙΡΜΑ» και αυτός ο σπουδαίος αγώνας έγινε την κατάλληλη στιγμή για να βοηθήσει σημαντικά την τοπική κοινωνία να σταθεί στα πόδια της και να αρχίσει να ζει ξανά σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Η διοργάνωση αυτή ήταν επετειακή, η 10η στη σειρά, και έλαβαν μέρος οι νικητές των προηγούμενων αγώνων της σειράς «CATA CUP». Συνολικά έτρεξαν 47 σκάφη, ανάμεσά τους παγκόσμιοι πρωταθλητές και μεγάλοι ιστιοπλόοι που αγωνίζονται στο φημισμένο «Americas’ Cup».

Οι Πασχαλίδης-Τριγκώνης τερμάτισαν 1οι, 2οι, 3οι, 9οι, 5οι, 4οι, 8οι στις επτά ιστιοδρομίες και συγκέντρωσαν 23 βαθμούς, «πετώντας» την χειρότερη ιστιοδρομία τους που ήταν η τέταρτη. Την δεύτερη θέση κατέλαβαν οι Αργεντίνοι Γ.Σ. Κρουζ-Χ. Μαριάνο με 30 βαθμούς και την τρίτη οι Βέλγοι Π. Ντεμεσμάεκερ-Ο. Γκαλιάνι με 31 βαθμούς. 

Read previous post:
O πρόεδρος της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας για το ρουθήνιο στο «Πρακτορείο FM»

Και ενώ η μετεωρολογική υπηρεσία της Ρωσίας ανακοίνωσε χθες με αρκετή καθυστέρηση ότι ανίχνευσε σε ορισμένες περιοχές της χώρας «εξαιρετικά...

Close