Η ιστορία καταδεικνύει ότι ο καπιταλισμός είναι αναγκαία συνθήκη για την πολιτική ελευθερία. Δεν είναι όμως και ικανή συνθήκη. Milton Friedman, 1912-2006, Αμερικανός οικονομολόγος

Αισιόδοξος ο δικηγόρος του Ρονάλντο

15 Οκτώβριος, 2018

Την ικανοποίησή του μετά την εξέταση των στοιχείων της υπόθεσης Ρονάλντο εξέφρασε ο Πίτερ Κρίστιανσεν, το γραφείο του οποίου έχει αναλάβει να εκπροσωπήσει νομικά τον Πορτογάλο άσο της Γιουβέντους στον ισχυρισμό της Κατρίν Μαγιόργκα ότι υπήρξε θύμα βιασμού του CR7, πριν από 9 χρόνια.

«Ναι, είμαι ικανοποιημένος απ΄ αυτό που είδα» σχολίασε ο Κρίστιανσεν, όπως αναφέρει στις σελίδες της η πορτογαλική εφημερίδα Correio de Manha. Από τη στιγμή που «επανεκκινήθηκε» το συγκεκριμένο θέμα, μετά την εξωδικαστική διευθέτησή του το 2009 ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήδη έχει ξοδέψει 860 χιλιάδες ευρώ σε δικηγόρους, πάντοτε σύμφωνα με το ιβηρικό έντυπο. 

Εν τω μεταξύ, προς υπεράσπιση του διάσημου άσου, φέρεται ότι παρενέβη μια «ιστορική» φίλη του ποδοσφαιριστή, το μοντέλο Νερέιδα Γκαγιάρδο. «Από όσο μπορώ να γνωρίζω τον Κριστιάνο, μπορώ να πω ότι είχε ανέκαθεν άψογη συμπεριφορά. Δεν τον θεωρώ επιθετικό πρόσωπο, απολύτως τίποτα από όλα αυτά» δήλωσε η πρώην κοπέλα του παίκτη.

Read previous post:
Ανακοίνωση της ΝΔ για την αθώωση του γεν. διευθυντή του κόμματος Ν. Παπαθανάση

«'Αλλη μία σκευωρία που έστησε η κυβέρνηση κατέρρευσε.

Close