Όταν κάποιος διατείνεται ότι δεν πρόκειται για τα χρήματα αλλά είναι θέμα αρχής, τότε πρόκειται για τα χρήματα. Abraham Lincoln, 1809-1865, Αμερικανός πρόεδρος

Άγριος ξυλοδαρμός γνωστού καθηγητή έξω από το Πάντειο

15 Φεβρουάριος, 2017

Θύμα άγριας επίθεσης από αγνώστους έπεσε, λίγο μετά τις 14:00, ο γνωστός καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου Άγγελος Συρίγος.

Οι άγνωστοι τον ξυλοκόπησαν και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο καθηγητής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύεται.

Στον κ. Συρίγο έγιναν ράμματα στο κεφάλι.

Ο γνωστός καθηγητής, όπως αναφέρουν πληροφορίες, δέχτηκε την επίθεση, όταν παρατήρησε νεαρούς που έκαναν γκράφιτι στους τοίχους του Πανεπιστημίου.

Τότε ένας από αυτούς τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα άπό τα μπουκάλια μπογιάς που κρατούσε.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση της Αστυνομίας η οποία προχώρησε στη σύλληψη ενός ατόμου που αναγνωρίστηκε από τον κ. Συριγό ως έναν από τους δρόαστες, επίσης έγιναν και δύο προσαγωγές. Η ΕΛΑΣ συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη και των άλλων δραστών.

Όπως έγινα γνωστό ο κ. Συριγος θα νοσηλευτεί σήμερα το βράδυ στο νοσοκομείο όπως έκριναν σκόπιμο οι γιατροί που τον εξέτασαν.

Την επίθεση καταδικάζουν με ανακοινώσεις τους πολιτικά κόμματα και φορείς.

Read previous post:
«Η ΔΕΗ λειτουργεί με πλήρη διαφάνεια»

«Η ΔΕΗ λειτουργεί με πλήρη διαφάνεια, αυστηρά σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις των νόμων και των κωδίκων», επισημαίνεται σε ανακοίνωση...

Close