Τα περισσότερα από τα λάθη μας είναι πιο συγχωρητέα από τα μέσα που χρησιμοποιούμε για να τα συγκαλύψουμε. Francois de La Rochefoucauld, 1613-1680, Γάλλος συγγραφέας

Άδεια πλανόδιου εμπορίου για πέντε χιλιάδες παραγωγούς αγροτικών προϊόντων στην Κ.Μακεδονία

26 Απρίλιος, 2018

Άδεια πλανόδιου εμπορίου πρόκειται να αποκτήσουν το επόμενο χρονικό διάστημα πέντε χιλιάδες παραγωγοί αγροτικών προϊόντων στην Κεντρική Μακεδονία, προκειμένου να μπορούν να πουλούν τα προϊόντα τους και εκτός των λαϊκών αγορών. Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κεντρικής Μακεδονίας ενέκρινε σήμερα τον καθορισμό του ανώτατου αριθμού των αδειών που θα χορηγηθούν. 
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Γιουτίκας, στην τοποθέτησή του, επισήμανε ότι ο αριθμός των 5.000 νέων αδειών προσδιορίστηκε με βάση τις εκτιμήσεις των ΟΤΑ, οι οποίοι κατά το νόμο είναι αρμόδιοι για την έκδοση των αδειών αλλά και με βάση το αυξημένο ενδιαφέρον που υπάρχει από παραγωγούς της Κεντρικής Μακεδονίας, και όμορων περιφερειών για την απόκτηση άδειας πλανόδιου πωλητή. 
Σημειώνεται, ότι στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (www.pkm.gov.gr) λειτουργεί ήδη ένδειξη με τίτλο «Δημοτικές κοινότητες όπου επιτρέπεται η άσκηση πλανόδιου εμπορίου» για την ενημέρωση των ενδιαφερόμενων σχετικά με τις περιοχές στις οποίες μπορούν να δραστηριοποιηθούν. 

Π.Γ.
 

Read previous post:
Ο σύλλογος Ελλήνων Ρουμανίας «Νόστος» ανεβάζει τη Λυσιστράτη

Την κωμωδία του Αριστοφάνη "Λυσιστράτη" ανεβάζει την παρασκευή 27 Απριλίου στο Βουκουρέστι ο πολιτιστικός σύλλογος Ελλήνων Ρουμανίας "Νόστος", σε συνεργασία...

Close