Γενναιοδωρία είναι να δίνεις περισσότερα από αυτά που μπορείς. Υπερηφάνεια είναι να παίρνεις λιγότερα από αυτά που χρειάζεσαι. Khalil Gibran, 1883-1931, Λιβανοαμερικανός ποιητής & φιλόσοφος

«2ος Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής» την Κυριακή στη Νάουσα

18 Οκτώβριος, 2018

Εκατοντάδες αθλητές και δρομείς εκτιμάται ότι θα συγκεντρώσει ο «2ος Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής», που διοργανώνεται  την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στη Νάουσα, περιλαμβάνοντας δύο αγώνες απόστασης  22.000μ. και 5.000 μ.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9 το πρωί στη Σχολή Αριστοτέλους και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και για τις δύο αποστάσεις, για όλους τους συμμετέχοντες, αθλητές και μη.

Τον αγώνα διοργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας και ο Δήμος Νάουσας, σε συνεργασία με αθλητικούς, πολιτιστικούς συλλόγους και βετεράνους αθλητές στίβου του Δήμου Νάουσας, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο αγώνας των περίπου 22.000μ. διεξάγεται αποκλειστικά σε  άσφαλτο, με υψομετρικές διαφορές. Ξεκινά από την Σχολή Αριστοτέλους και θα διέλθει από τα εξής σημεία: Σχολή Αριστοτέλους, περιοχή «Πλακένια», όρια πόλης Νάουσας, οδός Νάουσας-Νέας Στράντζας αμπελουργική ζώνη Νέας Στράντζας, Κοινότητα Γιαννακοχωρίου, αμπελουργική ζώνη Γιαννακοχωρίου, οδός Γιαννακοχωρίου-Μαρίνας, Μαρίνα, όρια Κοινότητας Λευκαδίων, Μακεδονικοί Τάφοι, Αρχαία Μίεζα, Κοινότητα Κοπανού, Σχολή Αριστοτέλους.

Ο αγώνας των 5.000μ. διεξάγεται, επίσης, σε άσφαλτο και ξεκινά από την Σχολή Αριστοτέλους, Κοπανός Νάουσας (περιοχή «Τζουμέλα»), Σχολή Αριστοτέλους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, η αναλυτική προκήρυξη του αγώνα και επιπλέον πληροφορίες είναι διαθέσιμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Νάουσας www.naoussa.gr (ακολουθώντας το σχετικό εικονίδιο στη δεξιά πλευρά) και στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.naoussa.gr/application/form

Μέχρι και σήμερα, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018, (ώρα 23:59) μπορούν οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή. Πληροφορίες: Γρ. Πολιτισμού Δήμου Νάουσας, τηλ.: 23323 50360, 50338, email: culture@naoussa.gr. (ώρες 09:00-14:00).

 

Read previous post:
Αύξηση 10,64% του εισερχόμενου τουρισμού από τη Σκανδιναβία

Όλο και περισσότεροι τουρίστες από τη Σκανδιναβία ανακαλύπτουν κάθε χρόνο τις ομορφιές της Ελλάδας.

Close